Noul program Sigma

27 iul. 2011

Nu m-am inscris, si nici nu aveam in gand, dar tot mai multe sanse aveau atat bloggerii, cat si cititorii cu programul vechi :(.


It's a Michael Jackson feeling..

25 iul. 2011

 Yep! Toată povestea cu Amy Winehouse
 Nu mi-a plăcut niciodată în mod special de Michael Jackson, ascultam doar câteva melodii când eram copilă, and that's all. 
 De Amy nu mi-a plăcut deloc. Mi s-a părut una dintre cele mai urâte artiste ever (probabil machiajul n-o ajuta,dar gusturile nu se discută), dar cu o voce superbă, admit. Melodiile ei însă nicidecum nu mi-au ajuns la inimă.  
 Când eram mică, fredonam melodiile Mădălinei Manole împreună cu o prietenă...şi cam atât. 
  
 What's the point? 
  
 Ei trei au fost artişti talentaţi. True
 Plăcut de foarte mulţi oameni. True
 Erau cunoscuţi şi respectaţi. True
  
 Dar nu înţeleg de ce se întâmplă acest fenomen de fiecare dată când moare un artist: aflăm că toată lumea îl/o place pe respectivul/a. 
 Acum că Amy a murit, la toată lumea vezi R.I.P. Amy sau Amy inspired makeup/clothing/singin'/whatever...
  
 Lumea a pierdut artişti. True
 Mult prea talentaţi. True
  
 Dar nu putem ignora că: 
  
 Drogurile şi-au spus cuvântul. True
 Până să moară nici nu-i suportai. True. 
 După ce ai aflat că a murit, ai scris R.I.P. Amy/MJ/Mădălina M. pe FB/YM doar ca să pari şi tu mai trist, şi cu gusturi bune. True
 În timp ce scriai statusu' pe fundal ascultai prima melodie de la respectivul artist, aşa, ca să ştii ceva, în caz că te întreabă cineva. True
 După care reveneai la bunul Guţă. True
  
 Nu mi-a plăcut de nicunul dintre cei menţionaţi, dar respect talentul lor, faptul că au ajuns unde au ajuns, şi au făcut ca mii de oameni să cânte melodiile lor. Dar asta nu mă va transforma într-o fana înfocată. 
 True
   
  

E.L.F. again

21 iul. 2011

Despre experienta mea cu e.l.f. am scris aici (si inca pe undeva,who knows:))?), astazi insa va invit sa cititi un articol scris de o bloggerita din USA.
Este o postare extrem de lunga dar merita citita.
[site-ul din Romania este .com.ro,deci presupun ca produsele vin de la cei .com,site-ul cu pricina,but that's just me:)) ]
Articolul este aici,lectura -placuta-!

Waris

19 iul. 2011

Waris este un nume somalian si inseamna floarea desertului. Deasemenea, Waris Dirie este numele topmodelului de succes, care in anii '90 a vorbit pentru prima data despre viata ei, cum a devenit ea topmodel, cum a ajuns in Europa, si despre cum a fost mutilata la varsta de 5 ani.
Toata povestea ei o puteti afla din cartea scrisa in 1998, intitulata Desert Flower. Cartea a fost un bestseller, si un soc pentru lumea intreaga. Peste 11 ani un topmodel de succes pe nume Liya Kebede accepta rolul principal in filmul omonim. Da, Liya este cea care ii da viata pe ecran lui Waris.

Filmul prezinta o tanara ratacita pe strazile capitalei britanice,o tanara neobisnuit de frumoasa, dar care nu vorbeste limba, nu are loc de munca, si traieste pe strazi. Soarta face s-o cunoasca pe Marylin, care mai intai o ignora, apoi accepta sa doarma la ea o noapte, o ajuta sa-si caute job, si pana la urma devin prietene bune.
Waris lucreaza la un fast-food unde Terry Donovan umbla in fiecare zi sa-si bea cafeaua.Acesta ii ofera o sedinta foto, spunand ca este o frumusete aparte. Dupa luni de zile, fata se prezinta in studioul fotografului de succes, si de aici, este numai un pas catre cariera de model.
Intr-o noapte chiar pare sa cunoasca si dragostea,dar fata fuge de frica, de rusine.Aici inca nu stim exact de ce.
Aceasta poveste (reala, btw) ar putea fi povestea unui vis implinit, cum o fata dintr-o tara saraca ajunge pe catwalkuri din Milano,New York sau Paris.
Dar nu, povestea nu se termina aici, deoarece fata este diferita de celelalte fete,femei. Acest lucru descopera cu ajutorul lui Marylin.
SPOILER ALERT!
Din flashbackurile modelului, putem afla toata povestea ei: cum a fost vanduta unui barbat de 61 de ani, atunci cand ea avea doar 13, cum a fost violata, si la varsta de 5 ani cum a fost mutilata.
Mutilarea genitala(FGM) a fetelor se practica si in zilele noastre in multe tari africane, desi in multe locuri legea interzice acest lucru.

Waris si cele 2 surori ale sale au fost mutilate la varsta de 5 ani, ea fiind singura care a supravietuit. FGM consta in indepartarea partiala sau totala a clitorisului,a labiilor minore si majore. Dupa aceasta "interventie" fetele sunt cusute, ca apoi virginitatea sa le fie garantata celui care le va lua de sotie.
In Somalia se considera ca fata care nu este circumcisa, nu este curata, este tratata ca o femeie usoara.
END!
Filmul este unul foarte bun (pt mine,care nu am ochi de specialist), este o poveste captivanta, adevarata,si care te face sa te gandesti cat de norocasa esti ca te-ai nascut in mizerie romana.
Sunt unele momente pe care nu le-am inteles,dar asta nu conteaza.
[in momentul in care o sa am o vara mai putin stresanta voi citi cartea, care este mult mai buna, ca de obicei]

Liya Kebede este un model etiopian, si mie mi-a placut mult de ea, este cea mai frumoasa femeie de culoare, so far. Chiar mai frumoasa ca Waris.
Sally Hawkins o interpreteaza pe Marylin, care pe mine la inceput m-a enervat la culme,la sfarsit nu i-am dat atentie.

Intr-un final...filmul merita vazut, este foarte bun, cu siguranta veti scapa cateva lacrimi, si veti realiza, ca tara noastra e saraca, dar suntem norocoase, ca singura problema a unei fete, este ca -nu are cu ce sa se imbrace- sau inca n-a facut rost de cea mai noua geanta vazuta la magazin.

9/10  (sorry Sally)

Liya & Waris
 Liya..isn't she beautiful?

G.a. GYA

Aici ,DEADLINE:31.07.2011


Concurs nou a la FLORMAR BV


Beastly [2010]

18 iul. 2011

Azi am vazut  B e a s t l y , just because I love fairytales,and MK Olsen,and high school movies.


Pe scurt filmul este o adaptare a povestii Frumoasa si Bestia.
Kyle este cel mai popular tip din scoala, iar -principiile sale- ar fii:hate the ugly, fat, dorky people.Este ceea ce a invatat de la tatal lui, singurul lucru pe care-l stie este ca el arata bine, de aceea ii merge totul atat de bine pe toate planurile (nicidecum din cauza banilor pe care-i primeste de la tati).
La un bal [?] schimba 2 vorbe cu Lindy, o fata frumoasa, dar nu prea populara, gen hippie. Intre timp Kyle devine presedinte [somthing GREEN stuff] si este umilit de fata ciudata a scolii, Kendra. Decide ca-i va plati cu aceeasi moneda, si o invita la un bal, unde o umileste si el la randul lui. Kendra il blestema,il transforma intr-o bestie, si ii da timp sa se schimbe: are un an sa gaseasca o fata care sa-i spuna -te iubesc-.
Mai departe vedeti voi, povestea nu este una foarte originala, este mai mult un mix intre Frumoasa si Bestia, Rapunzel, Twilight, filme pt adolescenti si filme romantice siropoase.

In rolul principal -masculin- il vedem pe Alex Pettyfer,care este dragut,dar nu mi s-a parut cine stie ce actor.
Nici rolul nu mi s-a parut unul foarte complicat, inr-adevar povestea nu este delooc originala.
In schimb in atitudinea personajului au fost anumite schimbari, pe care eu nu prea le-am inteles,e.g.:devine urat si deodata i se schimba atitudinea, devine bland si dragut cu toata lumea,dar pana atunci era un narcisist si jumate.(btw,it was way hotter when he was ugly:))
Actorul mai poate fi vazut in Wild Child sau mai nou, in I am number four.

Lindy,fata hippie,cu picioarele pe pamant, care "nu este ca celelalte" (de ce ar fi?), care vede totul altfel,este jucata de Vanessa Hudgens (HSM,Sucker Punch), care este o aparitie foarte placuta.
La Lindy mi-a placut felul in care vede lumea,oamenii,totul in general,mi-a placut ca mai tot filmul a zambit,si faptul ca nu am inteles sfarsitul...eu ma asteptam la o reactie de gen:" No way,you are Kyle? How could you lie to me,you pig?". Well, n-a fost sa fie.

Vrajitoarea emo este nimeni alta decat Mary-Kate Olsen, si da, de data asta fara Ash. Este o actrita bunicica, dar parca tot o prefer in roluri de teenager, cum a fost Roxy Ryan.
Anyway, machiajul ei nu mi-a placut deloc, putea sa faca din ea o vrajitoare mai sexy, nu una ca moartea, in fine, nu apare prea mult in film, dar scena finala rocks!

Neil Patrick Harris (How I met your Mother) apare in rolul lui Will, un profesor care vine sa-l invete cate ceva pe Kyle...d'ale vietii. Este un tip haios,cu picioarele pe pamant,parca el este vocea autorului. Mi-a placut rolul lui.Punct.

In concluzie este un film bunicel, pt o seara in care vrei sa crezi din nou in povesti,vrajitoare,love,etc.

7/10 din partea mea.

Unknown [2011]

17 iul. 2011


Aseara m-am plictisit..si ce altceva as putea face,decat sa vad un film..eventual bun?
O prietena mi-a sugerat  U n k n o w n , so Unknown a fost!
Ea mi-a spus ca odata ce incepi sa te uiti,nu te mai poti dezlipi,vrei sa afli ce se intampla.Si intr-adevar!

Unknown este povestea unui barbat, Dr. Martin Harris, care soseste la Berlin cu sotia sa, Elizabeth, pt a tine un discurs despre microtechnologie[?not sure,who cares?].
Cand ajung la hotel isi da seama ca si-a uitat o valiza la aeroport, cel cu acte and stuff. Sotia sa ramane in hotel, in timp ce Martin ia un taxi, si se intoarce spre aeroport.
Intr-un moment de  F i n a l  D e s t i n a t i o n , taxiul in care se afla,intra in rau,si el aproape ca moare,dar soferita[ca deh,este o ea:>] il salveaza.
Trezindu-se dupa 4 zile, se intoarce sa-si caute sotia,dar asta parca nu-l mai recunoaste,de fapt parca nici n-ar fi existat.

Mai incolo nu povestesc,dar este o poveste very twisted,cand zici ca "Haha,m-am prins, X o sa-l omoare pe Y, si de fapt Z nu este Z, ci T", atunci poti sta linistit(a), nu aia se va intampla.

Filmul este prezentat ca thriller sau mistic, dar are si o fire romantica, si una de action, in stilul  F a s t  a n d  F u r i o u s .

In rolul lui Dr.Harris il vedem pe Liam Neeson, despre care nu stiu multe[i know,shame on me], dar mie imi place foarte mult, este un actor exceptional. Eu prima data l-am vazut in filmul  T a k e n , care la fel, merita vazut.
Elizabeth Harris este jucata de January Jones, o actrita cu o frumusete aparte, care da un aer retro filmului, intrucat ori de cate ori aparea, mi se parea ca ma uit la un film din anii '50. Ea mai poate fi vazuta in filme ca Dirty Dancing 2, Love Actually, Bandits, Mad Men sau X-Men.

Soferita de taxi (Gina) da un aer tineresc filmului, iar ea este jucata de Diane Kruger, pe care o stim din Mr. Nobody, Inglourious Basterds, Troy sau National Treasure 1-2.

Actorul care mie mi-a placut mult este Frank Langella, cel care joaca rolul lui Rodney, si pe care eu l-am recunoscut imediat din filmul  T h e  B o x .
Este un actor foarte bun, si i se potrivesc de minune rolurile negative.

All in all, va garantez si eu ca daca vreti suspans, you have to see Unknown. Chiar nu te poti dezlipi de ecran, si nu este [foarte] previzibil.

10/10 din partea mea!

Vara

15 iul. 2011

Am citit postul scris de Koko,si mi-am adus aminte de verile in care zi de zi stateam la strand,de dimineata pana seara....awww ce vremuri!
Eram copii..

Daca si pe voi v-a apucat nostalgia,aici gasiti o groaza de melodii...de pe vremuri:))

Oh,and this is me,going on the beach for the first time this year!

-kisses-

Thank you post :) [EN]

14 iul. 2011

A few weeks ago I received an e-mail which was telling me that I won a Too Faced eyeshadow palette on this site.
I was super-excited...but today I'm even more happy,cause my gift just arrived:D
I don't even know what to say besides  T h a n k  Y o u  L e t i c i a !
Here are some pictures,and if you're interested in some swatches just ask!
Yayyyy:D

Too Faced - e y e  l o v e  palette 
 -teeny weeny primer-

P.S:There's another giveaway on Leticia's blog,maybe this time YOU'll be the lucky winner!

Sort of wishlist

12 iul. 2011

Dupa ce am vazut cat de bine a functionat la Andreea,m-am gandit sa scriu si eu un wishlist :)) >:)...chiar as vrea 10000 de lucruri,dar sunt that kind of girl,care crede ca a fii fericita si sanatoasa valoreaza de 1000000x mai mult decat orice altceva....totusi,nu este interzis sa-mi curga balele,right?

1. A c q u a  d i  g i o i a -it's just so FRESH !

2. S i g m a  b r u s h e s -they ALL look so fluffy

3. 1 2 0  c o l o r  p a l e t t e -it's just a crush,since I first saw it

4. E s s e n c e  t w i n s -so cheap,so great!

5. D e b o r a h  L i p p m a n n  polishes-yumm!

6.W h i t e  bedroom

7.House with a  p o o l -yeah,who would say no to that?!

8. D u b a i -

...what about your wishlist?:)

Don't let love fool you!

10 iul. 2011

You should see the video above,just in case...don't  E V E R  do this!
:))
CLICK HERE, cause here works only YT-.-

Hope you'll have fun,beauty-gurus:))!

UD & Too Faced giveaway...

9 iul. 2011

...here.
It's just great,nothing else to say.
You have everything on the picture,good luck!
Well, deadline is: 1.08.2011.

A piece of summer

 





I  Y O U  S U M M E R!




Aonther giveaways...tanana

7 iul. 2011

Giveaway a la FLORMAR BRASOV:)
Puteti castiga ruj,fard,mascara,lipgloss-all FLORMAR.
Mi-ar placea sa castig,pt ca in afara de oje,nu am nimic de la ei:D
Detalii:aici.
DEADLINE:15.07.2011.


Wonder happens.

6 iul. 2011

Da,mai sunt minuni.
Nu din alea,pt care te fac sfant,doar micute si obisnuite.Sau nu chiar.
Mie mi se pare o minune cum o fata care acum cativa ani avea 100 de kg a ajuns acum in finala  M i s s  U S A !
Este nevoie de multa vointa si perseverenta,ca sa ajungi la un rezultat ca al ei.La mine asta ar insemna minune.
Bree Boyce se numeste wonder womanita despre care vorbesc,are 20 de ani,si dupa ce a castigat titlul de Miss South Carolina,acum lupta pt titlul de Miss USA..asta dupa ce a dat jos in jur de 50 de kg,si acum arata ca o diva!
Asta da mustar!


Colega are fundulet obraznic- perle BAC

5 iul. 2011

Avem un tineret minunat
Cu acest titlu apare o lucrare de BAC dintr-un an anterior pe un blog.
Perle peste perle gasiti citind lucrarea de aici.
Deci,merita sau nu un 5?
:))

Adyna's giveaway

4 iul. 2011

Desi am poza concursului de mult timp in sidebar,am uitat sa scriu,sa ma inscriu:D
Asadar,daca mai exista cineva care nu stie: blogul Adinei a implinit un an,iar ea ne ofera o  m u l t i m e  de cadouri!!!
Toate detaliile le gasiti aici!
Succes!!
DEADLINE: 20.07.2011.


Post fara sens

3 iul. 2011

Tocmai am vazut acest film 
si mi s-a parut dragut,just perfect for a lazy,girlie sunday:)
The evil in film,este actrita Odette Annable,care-mi aduce aminte de Megan Fox cand o juca pe Carla in Confessions of a Teenage Drama Queen.
De fapt aceasta actrita arata de parca ar fi un amestec intre Megan Fox si Jessica Alba :-O.



What do you think?!



-a little bit of Jessica...


...and a little bit of Megan-

P.S.:Pareri despre BAC-ul 2011?:D