Dezamagita si batjocorita

14 apr. 2011

Nici nu stiu ce titlu ar fi trebuit sa pun,dar asa ma simt acum....ca cineva rade de mine,si-i face placere.
N-am vrut sa scriu postarea asta,decat atunci cand toata povestea se va termina,iar eu imi voi aminti cu zambetul pe buze toate intamplarile petrecute in aceste saptamani.
Pe scurt: am castigat o oja OPI la giveawayul organizat de Adela.Pana acum toate bune si frumoase,doar ca oja nu a ajuns nici in ziua de azi.
Cu facultatea,si examenele ,am si uitat ca trebuia sa primesc coletul,zilele astea mi-am adus aminte,i-am scris Adelei,si dupa multe mailuri,si cu ajutorul ei am descoperit ca coletul meu fusese ridicat de cineva,care a semnat in locul meu si a ridicat cadoul meu bine-mersi.Toate astea la inceputul lui aprilie,cand eu nici nu ma aflam in oras!
Colegii de apartament nu stiu nimic(oare?!),iar vecinii la fel,am incercat sa sun la curierat sa aflu mai multe despre persoana care a predat coletul MEU altcuiva,dar nu mi s-a raspuns.Maine voi mai insista..evident.Nu ma las pana nu aflu ce s-a intamplat,chiar daca aflu peste 50 de ani,dar am sa aflu!
Mi se pare absolut haotic tot ceea ce se intampla,si multora probabil li se pare ca e vb doar de o oja,dar insemna mult pt mine!In ultimii ani am trecut peste multe,mi-am pierdut credinta,ca voi mai avea noroc vreodata la ceva.Cand am castigat oja aceea,ma simteam super-super fericita,si abia asteptam sa ajunga,si era cel mai scump cadou castigat vreodata,dar si cel mai asteptat!
Nu-mi dau seama ce s-a intamplat,cine nu are cu ce sa-si umple timpul,am primit o groaza de colete,cu carti,atlase valoroase si niciodata nu s-a intamplat asa ceva.
Plus, pana acum intotdeauna ma sunau inainte sa vina,acum am vazut un nr de tel necunoscut in telefon,care m-a cautat in ziua aceea,dar stiu ca nu am reusit sa raspund,si dupa ce am sunat,nu mi s-a mai raspuns!
Alta data ma sunau din nou,imi cereau buletinul,datele si abia dupa aceea primeam coletul in mana.
Sa nu mai zic,ca awb-ul fusese semnat cu un nume de barbat,eu fiind fata!
Si colac peste pupaza,astept de zile bune aviz de la posta,pt ca am cumparat cate ceva de la blogsaleurile organizate de Antonia, dar nimic.Data trecuta cand asteptam aviz,l-am gasit in locul unde se pun ziarele de reclame,si nu in posta.Acum,ma uitam in fiecare zi,peste tot in scara,dar tot nimic.Si dupa postarea Antoniei de azi,ma gandesc ca si coletul meu s-a intors frumos la ea....pt ca la posta,normal ca nu stiau nimic!


Provin dintr-un oras micut,si desi am trecut peste multe,probabil inca sunt prea naiva,si traiesc in lumea mea.
Nu am mai intalnit atata nesimtire pana acum,dar cred ca ar fi cazul sa ma obisnuiesc. In momentul asta totul mi se pare haotic,nu mai inteleg nimic,si normal ca ma freaca la icre,ca nu stiu cine-si joaca atat de bine rolul,si ma minte-n fata.
Per total sunt destul de trista/dezamagita azi, dar vreau sa-i multumesc si aici Adelei (si Topline) pt ajutor,si cu Antonia sper sa reusesc sa vorbesc cat mai repede,pentru ca peste cateva zile plec din nou,si la ce noroc am,cu siguranta avizul va veni atunci.
M-am hotarat sa nu mai particip la concursuri,si nu mai cumpar online nimic,pt ca acum am nevoie de timp pana-mi dau seama unde am gresit.


Ramane de vazut cum se termina povestea cu coletul/coletele buclucase...dar azi parca s-a rupt/spart ceva in mine....


O seara placuta tuturor!


P.S.:Nu stiu cate greseli orbitale am facut,dar azi nici NU ma intereseaza.

5 comentarii:

D. spunea...

Îmi pare rău că ai păţit asta, îmi aminteşti de mine când eram la facultate la Cluj, shit happened to me too. Nu mai fii dezamăgită, ascultă de o altă persoană aflată în depresie :D

Madlen spunea...

e urat ce s a intamplat:|.sper sa aflii cine a fost.nu mai fi trista.

morphine spunea...

mersi fetelor>:D<
nu mai sunt trista,dar va ganditi cum ma simt,nici nu stiu cu cine stau in casa!
D la ce fuckultate ai mai fost?:O

D. spunea...

la comunicare si PR :D (macar o data in viata toti facem greseli:)) )

morphine spunea...

:-O
wrong turn:))
de unde schimbarea radicala?:P

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.