Happy end..cu gust amar

16 apr. 2011

Ieri am fost sunata de o doamna de la curierat (asta dupa multe apeluri la care nu mi s-a raspuns,dar intr-un final au raspuns la mail..) ca ei m-au sunat de mai multe ori,dar eu nu am raspuns,si ca,am un colet micuut(de parca daca e mic,nu mai necesita atata atentie) de la Topline la ei.
Intr-adevar,cum ii ziceam si Adelei inca din primul mail,ma cautase un nr,dar pana mi-am gasit telefonu',a inchis,dupa care nu a mai raspuns.Si da,asta a fost o singura data,nu de multe ori cum zice dansa,dar am zis fie cum zice ea,numai sa ajunga odata coletul.
Despre conversatia cu d-na,nu prea am ce sa zic,doar ca vorbeam una langa cealalta(sau habar nu am cum sa ma exprim,whatever),ea ma intreba daca este un apartament sau un salon,eu ii ziceam ca este apartament,iar dupa nici un minut,dar pana la ce ora este deschis salonul(sau ceva de genul,ma rog,se intelege...).
Ea ma intreba cand poate sa vina curierul,eu ii ziceam ca pana la 3 sau dupa 7,iar ea zicea ca vine pana la 6,degeaba-i ziceam ca ajung acasa la 7...
Intr-un final ne-am inteles ca o sa vina azi dimineata.Azi dimineata la 12:52 am fost cautata de curier,dar eu vorbind la celalalt tel,si fiind intr-un magazin cu cosul in mana,pana am ajuns sa raspund a inchis.Intr-un final colegii de apartament l-au preluat,si acum chiar ca l-au preluat!!
Dar ce poveste ar fi,daca s-ar termina aici?
Ajungand acasa i-am intrebat pe colegi daca a zis ceva curierul,si mi-au zis ca da,a zis sa NU mai COMENTEZ,pt ca ei m-au cautat destul,si daca nu raspund sa nu comentez!
Adica?
Era vb de coletul MEU,ceva ce imi apartinea,si cum adica sa nu comentez,cand vad ca ei au semnat in locul meu,si mi-au preluat cadoul fara nicio jena?Si daca eu nu vorbeam cu Adela,iar ea cu cei de la Topline,s.a.m.d. ei retineau oja,pt ca pe awb aparea ca eu l-am preluat in stare perfecta?! Adica in 2 sapt. nu puteau sa ma mai sune(a,da,ei m-au sunat de n ori,scuze..), sa lase un bilet sau ceva...?
Am uitat sa mentionez ca dna de ieri m-a rugat sa ii anunt pe cei de la TOPLINE ca coletul a ajuns,si ca problema s-a rezolvat,"pt ca stiti,vor sa ne reclame,si nu am nevoie de asta acum".
Eu am zis ca OK,le transmit,asta dupa ce ma vad cu oja pe unghie,dar azi parca imi vine sa zic frumos si elegant,ca imi bag picioru` in ei,si sa se descurce cum reusesc!


Asadar,cu chiu,cu vai,dar am ajuns in sfarsit sa tin in mana oja castigata la concursul Adelei de 8 martie,si DA,este SUPERB,nu-mi vine sa cred ca in sfarsit o am pe unghiii,yayyy!:D
Cat despre seriozitatea curieratului,nu comentez,nu dau nume,ca-s o d-ra,dar nu prea mai vreau sa ma de-a face cu ei!


Cat despre faptul ca nu mai particip la giveawayuri, binenteles ca NU m-am putut abtine si m-am inscris la o groaaza:))
THE END

Aaaa,nu TAG:D

Day 15 — Photo of your favorite bracelet:


my fav.it's home,but i adore charm bracelets!

Day 16 — Music you like:

right now:


3 comentarii:

adela sirghie spunea...

Unguroaica mica si draga, noroc ca suntem bataioase:)
Oricum, sa stii ca atat eu cat si Corina de la Topline ne-am agitat zilnic sa deslusim cate o bucatica din puzzle. Mi se pare foarte urat si ma bucur mult ca ai scris de problema aceasta, trebuia sa lasi si numele, sa stie toata lumea ca este vorba de Urgent curier...

maria almeida spunea...

Thanks for entering and good luck :)

morphine spunea...

Eh,eu ma bucur ca am terminat cu ei,si de acum,daca mai este sa castig ceva,o sa dau adresa de acasa,si nu cea de acum,acolo e mai safe:))

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.