Day 20 - D'ale autobuzului

13 ian. 2011

1.

De când m-am mutat in fundul Chinei,sunt nevoită să folosesc Autobuzul care mă duce mai întâi la un tur al oraşului,apoi după 20 de minute pline de viaţă într-un autobuz mai puţin gol,ajung şi eu la destinaţie.
Da,asta în fiecare zi,de 4-6 ori,depinde cum nimeresc orarul.
Înainte să vin aici,nu foloseam transportul comun deloc.La noi distanţa dintre un capăt al oraşului şi celălalt e în jur de n km[habar n-am],dar în max. 30 de min pe jos sigur ajungi oriunde vrei:))
Nu şi aici.Şi aici vine partea interesantă.
Viaşa pe/în Autobuz.Putem spune cu siguranţă că ceea ce se întamplă pe Autobuz rămâne pe Autobuz,n-are cum să fim animalii[lele:-?] de acolo şi în viaţa reală.
Vezi/auzi/simţi aberaţii de calitate,poţi participa la circ moca,şi poate mai rămâi şi cu ceva perle,numai bune de povestit..deh mai ai nevoie de ceva pentru a-ţi începe ziua cu dreptul?
Perla:
Era o zi caldă de octombrie..numai bună pentru un curs de anatomie,şi ŞI mai bună pentru o aglomeraţie nemaivazută pe Autobuz.
Stăteam frumuşică acolo,zâmbind la colegu` ca ah,ce tare nu? Trebuia eu să mă laud,că avem Autobuzul,că pe ăsta niciodată nu e multa lume,dar sunt suficienţi încât să ajungi acasă întreagă şi cu banii în portofel.
Mnah,şi mergeam,şi stăteam ca omu` când n-are ce face,şi stă ca sardelele in cutie.
Şi se urcă doi indivizi în jur de 23-24,îmbrăcaţi la costume,cu serviete si tot tacâmul.
Conversaţia*:
-Bă,stăm aici ca,castraveţii în borcan.Aşa-i?
[Zâmbesc.]
-Nu pot răspunde,aburesc borcanul.
[Mă pufneşte râsul.]
Yep,they made my day.
:)
*Conversaţie reprodusă aprox.:]

2 comentarii:

Unknown spunea...

:)) foarte amuzanta postarea...
si eu am aceasi problema...m-am mutat tot undeva in "fundul" chinei:D si trebuie sa iau un microbuz ca sa ajung pana in bucurestie...
cele 30 de min cat fac, merg precum sardeaua:d...soferul mai are putin si ne pun epe plafonul masinii, dar dak aia e singura modalitate de a ajunge la destinatie :D trebuie sa accept

morphine spunea...

Dap,ceva de genul si la mine.
Am noroc ca de obicei vine Autobuz mare,dar cateodata mai am norocul sa nu-l prind,si atunci tre' sa iau maxi taxiul,care intr-adevar ajunge mai repede la destinatie,dar sa-ti gaseti acolo loc,chiar si in picioare..e o lupta pe viata si pe moarte:))

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.