Azi vorbim despre...VIATA!

10 iun. 2011

Ati vazut filmul The Bucket List?[daca nu,va sugerez sa-l vedeti,este exceptional]. Filmul este povestea a doi batranei care sunt pe moarte,dar care decid ca-si vor trai viata la maxim.Fiecare scrie o lista[bucket list] cu toate lucrurile pe care vrea sa le faca inainte sa moara,apoi pornesc la indeplinit vise:)
Asa este si Alice,o fata de 15 ani din Ulverston,UK care acum 4 ani a aflat ca are cancer,si in ciuda faptului ca a luptat,boala incet-incet o invinge.
Nu mai are mult de trait,dar a decis ca timpul pe care-l mai are, vrea sa-l petreaca alaturi de cei dragi,si sa-si indeplineasca dorintele.
S-a gandit ca-si va face si ea un "bucket list" mai modern,online.Pe data de 6 iunie 2011,adica LUNI a inceput sa scrie un blog,unde-si spune povestea,si va scrie tot ce reuseste sa realizeze in putinul timp ramas.
Well, de atunci a mai scris de 3 ori pe blog,de fiecare data spunand cat de surprinsa este,si ca nu poate dormi pt ca citeste mesajele oamenilor de peste tot.
Da,Alice a inceput sa scrie luni,si de atunci mii si mii de oameni i-au fost alaturi,i-au scris,si toata lumea a vrut sa o ajute,cu bani sau cuvinte frumoase.
Tanara este atat de surprinsa,incat nici cuvinte nu-si gaseste,nu credea ca atatia oameni ii vor fii alatauri.
 Asadar,va invit sa cititi blogul ei aici,pt ca merita,pt ca este diferit,si pt ca chiar si daca pentru 10 minute,dar ne face sa realizam ca nu este cea mai mare problema din lume,cand nu gasim rujul dorit la magazin,sau fusta mini pe care azi n-o mai gasesti,desi esti sigura ca ieri ai vazut-o.
Da,aceasta fata ne da tuturor o lectie de viata.


Have a nice day!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.