Premiul de la Sihaya's World!!

14 feb. 2012

Cand am aflat ca am castigat la giveawayul de -1 year of blogging- de pe blogul Sihayaslovelyworld am fost mai mult decat entuziasmata! Am zis ca este ironia sortii, chiar atunci ma uitasem pe blogul ei, la mai multe postari. A fost o bucurie mare, pt ca zilele,saptamanile astea au trecut foarte greu, sesiunea a fost putin mai grea decat mi-am imaginat-o si pur si simplu mi-a consumat toata energia, iar in ultimele saptamani am fost chiar depresiva, asa ca, a fost minunat sa aflu ca norocul mai tine cu mine:)
Premiul a ajuns in sfarsit in mainile mele, si toate produsele sunt mult mai bune decat ma asteptam!


*Primul produs care mi-a atras atentia a fost paletuta Too Faced, cu niste culori foarte frumoase: roz, gri, auriu:X Unde mai pui ca are si blush, si 4 nuante de ruj?:D
(da, mi-am bagat labuta in rujul roz:))


*Gelul de dus de la Balea l-am avut mai demult, asa ca stiam exact la ce sa ma astept!:)
*Demachiantul Bifazic de la Balea a fost o vedeta in ultima vreme in blogosfera, chiar ma pregateam in dm sa vad si eu "minunea":P, apoi am citit si reviewuri negative, si asa, am tot amanat sa mai merg, daaar eram curioasa cum va functiona la mine. Ei, bine, pana acum ne-am inteles perfect! Intotdeauna am avut lapte demachiant, deci prima data consistenta uleioasa m-a speriat un pic, dar faptul ca indeparteaza machiajul dintr-o singura miscare, m-a facut sa-l iubesc deja! Sunt curioasa cum se va comporta cu un machiaj mai heavy, de seara.
*Abia azi am incercat oja de la Flormar si chiar imi place, desi initial nu stiam la ce sa ma astept. Este chiar o culoare inedita, ori iti place, ori nu, nici nu stiu de fapt, ce culoare este:)) Oricum, pe mine m-a cucerit, si mi-a aratat ca este timpul sa incerc culori noi, culori pe care de altfel nu le-as cumpara, asa ca, stand Flormar BV, here I cooome!:D Puteti admira culoarea ojei aici .
*Inca nu am incercat bureteii de la ebelin, dar sunt tare curioasa, niciodata n-am folosit altceva, in afara de dischetele de bumbac, dar bureteii astia arata tare bine, dar parca mi-e mila sa ii folosesc:)))
*Si produsul meu preferat dintre toate este mini-lotiunea de corp de la The Body Shop, Neroli Jasmin. Are un miros DIVIN, adica diviiiiiiin, m-a innebunit deja, toata ziua mi-am mirosit mainile, si da, deja am facut o mica investigatie, si probabil o sa-mi cumpar varianta de 200 ml dupa ce termin asta, saaau am vazut ca au si o apa de toaleta, iar daca miroase la fel de bine, ca si lotiunea, cu siguranta voi cumpara unul!


Multumesc inca odata pt premiu!!>:D<


Kisses:)

3 comentarii:

ABeautyTale spunea...

Ce frumoasa e paleta! Sa le folosesti iubita :)

morphine spunea...

multumesc:)

Oh to Be a Muse spunea...

hey there! I saw that you entered my Sadee Says giveaway last time, and I'm having another Sadee Says giveaway on my blog now to win a floral patterned bangle! Come stop by and enter!

http://www.ohtobeamuse.com/2012/02/sadee-says-b-day-giveaway.html

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.