Coincidente

24 mar. 2011

*
In 1975, in timp ce conducea un scuter, in Bermuda, un barbat a fost accidentat mortal de un taxi. Un an mai tarziu, fratele acestuia a fost accidentat mortal de acelasi taxi, condus de acelasi sofer, transportand acelasi pasager!
**

Americanca Anne Parrish colinda anticariatele din Paris, in 1920, cand a descoperit una dintre cartile care i-au incantat copilaria. A luat-o de pe raft si i-a aratat-o sotului sau. Acesta a deschis-o si a citit pe prima pagina: „Anne Parrish, Strada Weber, nr 209, Colorado Springs.” Era chiar cartea lui Anne.

***
Doi gemeni din Ohio au fost separati la nastere, apoi adoptati de doua familii diferite. Amandoi au fost botezati James. Si coincidentele abia incepusera. Cei doi James au crescut nestiind nimic unul de celalalt, dar amandoi au dovedit abilitati deosebite in tamplarit si desen tehnic, apoi s-au casatorit cu doua femei, pe nume Linda. Au avut fiecare cate un baiat, pe care l-au botezat James Alan, respectiv James Allan. Au divortat de prima nevasta, recasatorindu-se cu alte femei, numite Betty. Si-au cumparat doi caini pe care i-au botezat Toy. Cand au implinit patruzeci de ani, cei doi s-au reintalnit intamplator. Cei doi au murit ucisi de un camion, in timp ce traversau aceeasi autostrada, pe bicicleta.

(to be continued)


Voi credeti in coincidente,destin,etc?

source:here

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.