Serial nou-The Lying Game marca ABC family

17 aug. 2011

Se intituleaza The Lying Game şi până acum are doar un episod, dar i have to say, it is going to rock this fall!
L-am descoperit pe vplay, are doar un episod, dat fiind că este nou-nouţ, având premiera luni (15.aug.).

SPOILER ALERT!

Povestea se aseamană puţin cu mai multe seriale(Swithced at Birth sau Pretty Little Liars), şi este vorba de 2 fete care descoperă că sunt surori gemene, atunci când una din ele, Sutton, face căutări despre părinţii săi adevăraţi.
Deşi fetele, Sutton şi Emma, sunt identice, au personalităţi şi vieţi total diferite: Sutton este ca şi Rachel McAdams în Mean Girls, are tot ce-şi doreşte: o familie, adoptivă, dar foarte iubitoare, care-i oferă tot ce-şi poate dori. O soră (cu care nu se înţelege, eh), un boyfriend hot, prietene care o însoţesc peste tot, bani, frumuseţe, faimă.
În schimb Emma este mai liniştită, studioasă, grijulie, familia ei adoptivă fiind diferită de cea a lui Sutton: fratele ei vitreg vrea tot timpul "some action", iar mama ei adoptivă o ţine doar pt bani.
Când Emma fuge de la ei, o sună pe Sutton, care are ideea să facă schimb pt 2 zile: Emma să ţină locul ei, în timp ce ea se duce să-şi caute parinţii adevăraţi.

END of SPOILER!

Dacă vreţi să ştiţi cum se descurcă Emma în viaţa strălucitoare a lui Sutton, vă sugerez să urmăriţi serialul:)

După cum ziceam seamănă mult cu alte seriale mai ales cu PLL, eh, poate că este scrisă tot de Sara Shepard?:D
Actriţa din rolurile principale (Emma/Sutton) este Alexandra Chando, o actriţă de care eu încă nu am auzit, dar frumuşică, fiind un mix între Sarah Michelle Gellar şi Nina Dobrev.

The hot boy would be Blair Redford (ce nume ciudat pt un tip..), pe care-l ştim din Switched At Birth (Ty) sau 90210 (Oscar). Mie actorul nu-mi place deloc, nu mi se pare hot, dar să vedem ce va urma.:D


Cam atât despre acest serial/episod, hope you'll enjoy it!

Kisses!

2 comentarii:

Andreea♥ spunea...

Prima oara cand l-am vazut pe Blair Redford a fost in 90210 si nu mi-a placut deloc de el,dar spre surprinderea mea cand l-am vazut in Switched at Birth mi-am schimbat parerea.
Ma bucur ca apare in The Lying Game si sper sa revina si in Switched at birth.

morphine spunea...

Mie nu mi-a placut nici in 90210,nici in SaB , acum il suport in TLG, e mai simpatic...oricum actrita face totul:)

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.